Industri Nyheder

  • Kredsløbsfejlen i betonblandingsmaskinen viser sig, når værdien af ​​regulatoren løber over, fejlmeddelelsen vises, og signalet pludselig afbrydes eller hoppes tilfældigt under vejning. Årsagerne er som følger.

    2021-08-19

  • Trykfilteret er en lukket cylindrisk tank lavet af højkvalitetsstål ved svejsning, og filtermaterialet er sammensat af kvartssand og antracit. Råvandet tilsættes medicin, inden det passerer gennem pumpen. Efter at være blevet omrørt og blandet af vandpumpens pumpehjul, dannes suspenderede partikler og flokke dannet af medikamentet i det mudrede vandområde i det øverste filterlag i tanken, som opfanges og desinficeres for at nå den nationale drikkevandsstandard.

    2021-08-12

  • Når vi anvender betonblandingsmaskinen, har vi nogle punkter at være særligt opmærksomme på:1. Der skal installeres en kniv mellem hovedstrømforsyningen og den elektriske rørboks.

    2021-08-06

  • Trykfilteret er lavet af rustfrit stål. På grund af filterets forskellige påfyldningsmedier er formålet og funktionen forskellig. Generelt er der kvartssandfiltre, aktivt kulfiltre og mangansandfiltre. Den kan bruges alene eller i kombination alt efter den aktuelle situation. Mediet til multimediefilteret er kvartssand, antracit osv.

    2021-08-04

  • 1. Efter at betonbatchmaskinen ankommer, skal du kontrollere, om det vedlagte tilbehør og tekniske dokumenter er fuldstændige i henhold til pakkelisten, og kontrollere, om hele maskinen eller dele er beskadiget.

    2021-07-30

  • 1. Computervægten er automatisk styret, intelligent og effektiv og kan også betjenes manuelt2. Betjeningen er enkel, ingredienserne er nøjagtige, og blandingsforholdet mellem materialerne kan justeres efter brugernes behov.

    2021-07-27

 ...23456